Monday, February 06, 2017

Kuvia Brasovista

Kyllä, totta se on. Sain ladattua kuvat kamerasta! Eikä siihen vaadittu kuin että kaveri tulee käymään yksi ilta läppärinsä kanssa ja lataa ne kuvat! 😁

Tässä kuvia siis melkein neljän kuukauden takaa, kun vietin ensimmäisiä päiviä Brasovissa ja ihastuin tähän kaupunkiin.

Tampa-vuorella on suuren maailman tyyliin Brasov-kyltti ja käytiin siellä ihastelemassa maisemia. Ja miten halpaa viinaa täällä on ☺. Pitihän heti ottaa kuva kun listalla on Vodka Finlandia.






Kaupungin suurin nähtävyys on Black Church ja tässä kuvia siitä ulkopuolelta vähän joka puolelta. Olen käynyt myös sisällä, mutta pitää sanoa että ulkopuoli on huomattavasti vaikuttavampi. Sisäpuoli ei tehnyt minuun kovin suurta vaikutusta.







Ja tässä kuvia vanhasta kaupungista, eli centru historico, Keskusaukion eli Piata Sfatuluin ympäristöstä. Maltan tuskin odottaa kevättä koska tuo alue on varmasti aivan upea silloin! 









Tämä viimeinen kuva ei ole vanhasta kaupungista, vaan mun työmatkani varrelta. Syksyllä ihailin tuota puuta joka iltapäivä kun kävelin töistä kotiin, joten piti ihan sitä varten ottaa yksi päivä kamera mukaan töihin että saan siitä kuvan!



Tällaisissa maisemissa ja näkymissä täällä asustellaan siis. Viikonloppuna tuli lopultakin käytyä Branissa ja Rasnovissa ja kohta seuraa kuvia ja juttua siitä reissusta...

No comments:

Post a Comment