Thursday, January 14, 2016

Perillä!

Malagassa ollaan! Tai tarkemmin sanottuna Churrianassa mutta Malagaan tämä kuuluu. Lennot olivat ihan suht ajallaan. Nukuin edellisen yön tosi huonosti joten olo oli tosi huono koneessa. Onneksi toisella lennolla, Kööpenhaminasta Malagaan, sain hieman nukuttua ja sen jälkeen olo oli paljon parempi. Lento kun lähti Helsingistä niin tuli sellainen "nyt sitä mennään" tunne. Saavuttuani Malagaan hymyilin kuin idiootti kun oli niin lämmin! Asunnossa on kaikki tarvittava ja kaikki toimii. Ensikohtaamiseni kaasuhellankin kanssa sujui yllättävän kivuttomasti. Muistin jopa kokkaamisen jälkeen sulkea kaasun. Mulla on ihanan iso parvekekin! Siltä on tosin näkymät suoraan naapuritaloon. Tässä talossa asuu tällä hetkellä suurin osa suomalaisia ja aulasta löytyy suomalaisia kirjojakin. Ja sauna löytyy! Tänään olen kierrellyt lähinaapurustoa ja hain vielä lisää tavaraa kaupasta. Lähimpään kunnon markettiin on noin kilometri vain matkaa. Ihanaa ostaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia! Ja ostin pienen pullon cavaa joka on suunnitelmissa korkata illalla. Läheltä löytyy mm. McDonalds, Burger king ja Ikea. You know, ne perinteiset espanjalaiset. Telkkarista en ole löytänyt kuin dubattuja ohjelmia. Vähitellen alkaa iskostuman että nyt sitä ollaan Espanjassa. Seuraava ajatus oli että mitäs nyt. Tässäkö tämä nyt on. No ei sentään, Andalusiassa riittää tutkailtavaa, saati sitten kun lähtee vielä vähän pidemmälle. Minä taas hötkyilen heti ties minne vaikken ole vielä edes kokonaan rinkkaani purkanut. Järkevä ihminen olisi ennen lähtöä varmistanut että mukana on oikea piuha, jolla saa kameran liitettyä tablettiin. Minä sen sijaan olen napannut ties minkä piuhan, joka ei sovi kameraan eikä tablettiin. Siispä joudutte tyytymään kännykällä otettuihin kuvin, jos saan niitä liitettyä tänne jotenkin... Terveisin tekniikan ihmelapsi. Viikonloppuna ajattelin lähteä käymään Torremolinosissa ja ehkä Malagassa. Tästä läheltä menee busseja joka suuntaan eikä junallekaan ole pitkä matka. Torremolinos on myös kävelymatkan päässä. Sen verran epänomadi muuten olen että ostin kentältä lähtiessäni mukaan pussillisen salmiakkia!

3 comments:

  1. Alko soimaan päässä "The hills are alive, with the sound of music..." :D

    ReplyDelete
  2. On siellä vähän eri näköistä kuin täällä! Luna on muuten ihan innoissaan kun tuli kunnolla lunta. Lenkit mennään joko ojassa tai penkassa... Ja pihassa lumipenkat saa kyytiä :) Muistat varmaan millainen Turri oli - Luna on ihan samanlainen!

    Onpa hyvä että asunto oli sellainen kuin pitikin olla. Nauti ja rentoudu! Ja kerro kun pitää lähettää lisää salmiakkia :) Ai niin, se kirjekin tuli, arkistoin sun laukkuus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo muistan hyvin Turrin ja lumipenkat 😃. Lunasta saa laittaa lumisia kuvia... Minä nautin kävelyistä t-paidassa. Enköhän hetken tuolla salmiakilla pärjää, pitää ilmoitella jos salmiakin himo iskee 😛.

      Delete